ЕГН- то и връзките

Венсан Касел е на 50г. и излиза с модела Тина Кунаки, която е на 19г. Скоро четох, пък че на 61 годишния Мел Гибсън му се е родило поредното дете, а майката е на 25 години. Браво, Браво!  

Само искам да питам, какво им става на тези хора? Те огледало нямат ли или аз съм задръстена моралистка?

И не че е проблем възрастовата разлика, все пак любовта граници не познава. Но тук дали говорим за любов? И тази разлика еднакво значима ли е и за двата пола или за един може, за друг не.

da87a5b034a6867e7591f254fbaaaa3d

Когато става дума за жена, която излиза с по-млад мъж, то тогава започват едни реки от кал да се свличат отгоре и, само защото не било красиво някаква стара чанта да се показва с млад жребец. Е, защо така? Двойни стандарти са това!

За мъжете е престижно да са с младо гадже, а за жените пълен срам! Тя горката стара 40 годишна сигурно му плаща, как иначе! Нали е с единия крак в гроба. Защото жената на 40, не може да се сравни с мъжа на 40! Все пак, той сега разцъфва, а тя вече трябва да е полуразложена…

Гадна работа са предразсъдъците. А ние ги имаме по много от всеки вид.

Добре де, а красиво ли е да излизаш с дядо си?(предразсъдък). Скоро в САЩ, една девойка съвсем наистина се омъжи за дядо си, но това вече е за медицинската терминология. Тя на 24 години, а той скромен милионер на 68. След сватбата разбрали за родствената си връзка, но решили да не разтрогват брака.

5e_k5l0aa

Убедена съм, че размерът на банковата сметка сваля поне 5 години с всяка нова цифра, а бръчките магически изчезват, заличени от светкавиците на фотографите и известността. И…. все пак…

Но коя съм аз, че да съдя хората. Като си помисля, че до преди няколко години бях увлечена по мъж, много по голям от мен, то нямам право. Или пък точно за това имам мнение.

Сега знам, че хората порастват не само според ЕГН- то си, а с духа и ума си. И това, което е натрупал като знания човек няколко десетилетия по голям от друг, не може да се компенсира от младото тяло. Остава емоцията на физиката или по точно емоцията от физическото привличане. Ако изобщо има такова?

photo_verybig_741734

За единия е трофеят на младостта, за другия “престижа” от натрупаната реклама за чужда сметка. А може и още много други обяснения да има темата. Някой си мислят, че са влюбени, други наистина са, на трети им е скучно или искат да получат облаги на чужд гръб…

Сложно нещо сме хората. А и аз достатъчно сложно се изразих, че сама да се объркам. Но не можем да слагаме ограничения, що се отнася до чувства. И ако говорим за истинска любов, то няма никакво значение пол, възраст или цвят. Но се чудя колко често в тези връзки става

rexfeatures_1734823d

дума за реални чувства и колко пъти говорим за апотеоз на комплекса?

Важното е и двамата в двойката да са щастливи и доволни. Какво като единия е на 90г., а другият на 28г. За Хю Хефнър това не е никакъв проблем. Нито за обществото, което аплодира човека, че го може. (Какво ли точно може?)

Мадона си признава, че търси мъж поне с 30 години по млад от нея. Защо не! Граници няма, щом има желание и възможност!

Няма да хейтвам, просто си разсъждавам в писмена форма. Но ще имам едно на ум, че бъдещият ми любовник може и да не се е родил още. Времето ще покаже, а до тогава ще слагам крем против бръчки, че да се запазя по дълго млада 🙂

https://goo.gl/qE1ijm

Advertisements

3 Comments Add yours

 1. MADE NOVA says:

  Човекът в днешно време е полудял

  Like

 2. Tsvetomil says:

  Хубавао че се упражняваш да кометираш други връзки, но защо не разкажеш за твоята(ите)? лесно е да се ритне топката в другото поле и дасе гледа сеира. Разни хора разни идеали. А защо трябва всички да са еднакви. Просто на някои така им отърва по една или друга причина. Просто е.

  Like

  1. Ако любовта е истинска, всичко останало няма значение. Другото са просто разсъждения. както го казахте- разни хора, разни идеали.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s