Да живее бъдещето! (И ние покрай него)

Как ли ще изглеждат хората на бъдещето? Вие чудите ли се?

Макар че, ако сте гледали старите фантастични филми, то през днешната 2017-та, би трябвало да има ядрен Апокалипсис. Другите сюжети включват телепортиране и пътуване във времето. Сигурно и това ще стане някой ден. (И Апокалипсиса и телепортирането). Но за сега се вълнуваме от други неща.

До няколко седмици в Дубай се очаква да тръгнат първите летящи коли. Вече можем да принтираме къщи, органи, създаваме антиматерия…

01

Кой го интересува това обаче? Ние сме се е вторачили в малкия си личен свят, че не можем да видим по далеч от носа си.

Суета! Пари! Секс! Сълзливи чувства. Кой, с кого, къде?

Това е далеч по-интересно от всякакви еко тъпотии, наука и тем пободни плебейски занимания. (Знам, че много хора не знаят какво е антиматерия и плебей- да ползват Google).

Бъдещият човек ще бъде различен. Чудя се дали да погледна генерално в световен мащаб или да се огранича до нашата територия? Понеже имам въображение, то мога да видя страховити неща. Но не знам искам ли.

Всеки ден новините са черни и не са виновни журналистите. Светът е черен и то заради нас- умните двуноги.

Манипулацията е грабнала най-голямата си бургия и много здраво обработва с нея мозъци на поточната линия. Източва сивото вещество и го налива в празните души на бродници. Съпротива няма. Тя кодира света, както и е удобно.

Цели поколения се програмират като ходещи бомби. На други им се обяснява, че са най- великата нация, трети от малки ги учат, че държавата е виновна за всичко и от тях нищо не зависи. Фигурки в игра на шах.

Амеби и чехълчета, по-много. Явно е време планетата да се рестартира и да почисти. Че от цялата тая паплач, която я е налазила, вече не може да диша. Симбиозата отдавна се е превърнала в откровен егоизъм. А то всичко се търпи до време. Ако на вас по тялото ви се разхожда някоя въшка, която ви пие кръвта и даже иска да я източи до последната капка, дали ще я търпите? Защото е ясно, че самата въшка няма мозък, иначе щеше да знае, че свърши ли кръвта ще умре! Не знам дали не е твърде късно за целия ни вид?

След 1000 години, когато извънземни археолози правят разкопки на Земята, ще се чудят, що за изроди са били тия създания, които са имали прекрасни земи, гори, реки, морета, а са разрушили всичко!

de40b512b6da5297f80229de8d30259e

Даже съм убедена, че винтергалактическите музеи за различните видове, ще ни сложат описание- “Ограничени умове, саморазрушителни твари. Опасни, поради липса на ценности!”

Мрачна е май тази версия. И смятате, че говоря глупости? Разбира се, че е така. Пуснете си някоя песен. Денят е прекрасен, пеят птички, идва пролет. Бъдещето е пред нас! Алелуя!

Човешката природа е опасна много често

Advertisements

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s